Who the .... is Bruce Lee?


Bruce Lee? Jet Li? Jackie Chan? Niks vergeleken met deze held Tony Jaa! In dit filmpje kun je zien wat voor capriolen dit manneke allemaal uithaalt in de Thaise vechtfilms Ong-Bak en Ong-Bak 2 (Tom Yum Goong).
Het verhaal van beide films is nogal matig, maar de vechtscenes alleen al zijn het bekijken zeker waard!

Japanse spelshows 2: Treadmill madness!


Wat zijn die Jappen toch ook een gaarlappen! Het lijkt wel of alles wat pijnlijk is voor mensen grappig is. Maar zeg nou zelf; Kijk je niet liever dit soort spelshows als die afgezaagde rommel die zie hier op de buis vertonen?!

Live Mario!


Wie heeft er vroeger in zijn kinderjaren niet uren lang Super Mario gespeeld zijn Nintendo 8bit systeempje? In dit filmpje hebben een aantal high school studenten in Amerika een parodie gemaakt op het spel Super Mario.

Ernesto Hoost Highlights!


In veel Aziatische landen wordt deze man op handen gedragen. Jammer genoeg heeft onze Ernesto momenteel al een punt achter zijn carrière als vechter gezet. Nu is hij wel actief als trainer.
Aanschouw hier de hoogtepunten van deze Muay-Thai meester. Hulde aan deze man!

Japanse spelshows 1: De bibliotheek

Wat een aparte humor hebben die Jappen toch! In bovenstaand filmpje speelt de welbekende Ernesto "Mr. Perfect" Hoost ook mee.
Een bibliotheek is hier de setting van een paar gruwelijk onzinnige, maar grappige opdrachten.

V-Spot



Na de vele succesverhalen van kinders die bekend geworden zijn via YouTube doet ook V-Spot Valkenswaard een poging. Zou deze rappende menigte met bijbehorend vrouwelijk schoon ook via Youtube een doorbraak kunnen behalen? Zie hier het begin van het volgende "succes"verhaal!

Real-Life Horror!



Bij menig horrorfilms vliegen de ledematen in het rond. Helaas voor deze man is dit geen film! Hij zaagt hier op gruwelijke wijze zijn duim van zijn hand af met een cirkelzaag. Zeker niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag! Je bent gewaarschuwd!