Twee tieners geven kind van 2 jaar drugs

Pataskala, Ohio (VS) - Twee tieners (16 en 18 jaar) zijn opgepakt vanwege het geven van drugs aan een kind van 2 jaar.



De tieners hebben het arme kindje gedwongen om wiet te roken. Ze zijn betrapt omdat ze het voorval hebben opgenomen met een camcorder. Die video werd later gevonden door de eigenaar van een winkel.

Volgens het rapport is op de video te zien dat het 2-jarige kind word gedwongen om de wiet te inhaleren, en vervolgens begint te hoesten. Daarna komt de 18-jarige jongen in beeld die het kind nadoet.

Wij zijn sprakeloos. Deze tieners dienen volgens ons zwaar gestraft te worden!!

Cameron Diaz spreekt

Cameron Diaz spreekt haar waardering uit voor de vele steun die ze heeft gekregen voor de plotselinge en tragische dood van haar 58-jarige vader.

cameron diaz

Emilio, de vader van Cameron Diaz overleed vandaag aan een griep die was overgegaan in longontsteking.

De statement van Cameron:
"Mijn moeder, zus en ik zijn zeer dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen voor ons en al onze familie. Mijn vader was zeer geliefd door iedereen en zijn humor en geest zal altijd in ons hart blijven."

Ter ere van de vader van Diaz, raden we je aan om hier te klikken klikken om te bekijken welke goede doelen Cameron allemaal heeft gesteund, en om een donatie te maken in de naam van Emilio.

Eva Longoria voor Bebe

Deze bikini-fotoshoot van Eva Longoria voor Bebe zal voor hoge verkoopcijfers zorgen.







Bebe heeft de o zo mooie Eva Longoria over weten te halen voor hun campagne. Ze is vooral bekend van de TV-serie Desperate Housewives, en was de enige Desperate Housewife die nog niet bekend was voor dat de serie een hit werd in Nederland.

Wij vragen ons af wat Bebe heeft betaald voor deze fotoshoot van Eva Longoria, maar verwachten dat ze het dubbel en dwars terug zullen verdienen!

Benji Madden: "Paris is geen verwend nest"

Benji Madden is de enige in de wereld die denkt dat Paris Hilton geen verwend nest is..

paris hilton

Benji zegt te weten dat Paris niet zo is als de rest van de wereld zegt. Hij staat erop dat ze niet de vragende diva is zoals mensen denken, en zegt dat hij nooit een slechte kant van haar heeft gezien.

Benji's letterlijke woorden: "Ik heb nooit die Paris Hilton ontmoet. Ik heb die kant van haar nooit gezien. Ze is eigenlijk heel anders. Ze is lief en betrokken. Ik heb haar nog nooit over geld of haar achtergrond horen praten."

Gaat Benji niet toevallig met een look-alike? Wat ons betreft moet hij zijn kop eens uit het zand halen! Een verwend nest zijn heeft haar gemaakt wat ze nu is!

Geen album release voor een junkie

Platenlabel Universal heeft Amy Winehouse een ultimatum gesteld. Stoppen met drugs, of geen nieuw album release!

amy winehouse

Waar moet Amy naartoe zonder inkomsten van haar muziek? Dan kan ze zoiezo geen drugs kopen!

We hopen dat dit ultimatum een einde maakt aan de zelfvernietiging van Amy Winehouse. We hebben alleen weinig hoop, zeker omdat Blake binnenkort vrijkomt.

Tragische dood van vader van Cameron Diaz

Emilio, de vader van Cameron Diaz, is deze morgen overleden aan een hevige longontsteking.

cameron diaz

De 58-jarige vader van Cameron had recentelijk de griep opgelopen, die uiteindelijk veranderde in een longontsteking. Deze longontsteking heeft de arme man helaas van het leven beroofd.

Cameron Diaz is momenteel bezig met de opnames van de film "My sister's keeper". De productie hiervan is tijdelijk stilgezet.

Wij leven mee met Cameron en haar familie.

Britain's got talent - Donald

We kennen allemaal het "nekschot"-commentaar van Gordon in Idols. Deze man wordt nog net even wat dieper in de grond geboord...maar wel terecht overigens!

De takkenman van Java wil gaan trouwen

Dede Koswara, beter bekend als de takkenman van Java, wil gaan trouwen.

takkenman

De takkenman heeft zojuist vier ingrijpende operaties achter de rug, waarbij schorsachtige weefsels zijn verwijderd die uit zijn handen en voeten groeide.

Dede heeft meer dan 20 jaar rondgelopen met wratten die aan zijn ledematen uitgroeiden als boomtakken.

dede koswara

Nu de operatie achter de rug is kan de takkenman voor het eerst in zijn leven de contouren van zijn tenen zien. Ook kan hij voor het eerst schrijven.

Twee operaties zullen nog volgen om alle "takken" weg te kunnen halen van zijn ledematen. De takkenman hoopt daarna en normaal leven te kunnen leiden.

Paris biedt Kim Kardashian haar excuses aan

Paris Hilton heeft zojuist haar excuses aangeboden aan Kim Kardashian.

paris hilton

Gisteren was Paris nog te horen op een radio show in Las Vegas waar ze de kont van Kim Kardashian "afschuwelijk" noemde. Nu realiseert ze zich dat dit commentaar niet o zijn plaats was.

Paris: "Ik maakt een grapje, maar wel een stomme..Ik voelde me echt rot naderhand, dus nam ik contact op met Kim en bood mijn excuses aan. Het was dom om te zeggen. Kim is hot!"

Kim aanvaardde het excuses en zei: "Paris en ik zijn vriendinnen sinds we kinderen zijn en ik ben blij dat ze sorry heeft gezegd."

Britney wil haar eigen videodagboek publiceren

Heeft Britney Spears nog niet genoeg aandacht gehad?

britney spears

Britney Spears heeft de afgelopen zes maanden haar leven vastgelegd met een videocamera, en deze wil ze gaan publiceren. Wat moeten we ons hierbij voorstellen? Een soort van real-life soap met wat mentale instortingen?

Een bron vertelt de Daily Mirror (Verenigd Koninkrijk): "Als ze de knoop doorhakt en dit materiaal publiceert zal dit gaan inslaan als een bom."

Wij denken dat sommige delen erg confronterend zullen zijn om te bekijken, vooral als ze op instorten staat.

Wat denken jullie? Zal papa Spears het wel toestaan?

Het grootste aquarium ter wereld

De AquaDom in Berlijn, Duitsland, is een 25 meter grote glazen aquarium in cylindervorm met een ingebouwde transparante lift.














De AquaDom is gesitueerd in het Radisson SAS Hotel in Berlin-Mitte. Het is geopend in December 2003. Het geintje kostte ongeveer 12,8 miljoen euro. Het cylindervormige omhulsel, gemaakt van acryl is gemaakt door het Amerikaanse bedrijf Reynolds Polmer Technology. De buitenste cylinder is in 4 delen gefabriceerd. Het binnenste gedeelte is in 1 deel gemaakt.
De Aquadom is de grootste glascilinder ter wereld met een diameter van ongeveer 11 meter, gebouwd op een 9 meter hoge betonnen fundering. De tank is gevuld met ongeveer 900.000 liter water, en bevat ongeveer 2600 vissen van 56 verschillende soorten. Het voeren van de vissen en het schoonmaken van de tank is een dagtaak voor full-time duikers.

Heidi Montag mode: Ideaal voor onder het rode licht

De nieuwe kledinglijn van Heidi Montag is erg prijzig, want je betaalt erg veel voor een klein stukje stof.

Afgelopen weekend bracht Heidi deze kledinglijn op de markt genaamd Heidiwood.

heidi montag
heidi montag
heidi montag

Heid Montag omschrijft deze kledinglijn als "fun and flirty for the everyday woman." Wij vind het woord "hoerig" beter op zijn plaats in dit geval!

Amy Winehouse als babysitter

Een paar scheuten wodka, een lijntje wit, een pijpje crack. Wie wil Amy Winehouse niet als babysitter?

amy winehouse

We weten niet wie de ouders van dit kindje zijn, maar waarschijnlijk hebben ze het afgelopen jaar op een verlaten eiland gezeten of zo. Hopelijk is de kleine ongedeerd!

De volgende Scientologist delft het onderspit

Acteur en voormalig Scientologist Jason Beghe over zijn vorige religie.



We hebben ons linguistische Scientlogy-handboek niet bij de hand, maar het is niet zo moeilijk om te begrijpen waar deze man het over heeft. Het is nogal duidelijk dat Jason Beghe zo'n 100 bodyguards nodig heeft om een mysterieuze "zelfmoord" te voorkomen.

Jason Beghe is hiermee de eerste beroemdheid die publiekelijke uitlatingen doet over zijn ervaringen na het verlaten van de Scientology Church.

Andere acteurs die lid zijn van de Scientology church:


  • John Travolta

  • Tom Cruise

  • Will Smith

Miss World Australia bikini foto's

Hete dames in bikini's van de bovenste plank. Heb je nóg meer motivatie nodig om "down under" te gaan? Dacht het niet!

Wij presenteren speciaal voor jullie: De deelneemsters van de Miss World Australia verkiezingen!