Videogame chick Keeley Hazell pakt flink uit

Volgens Wikipedia staat ze bekend om haar grote, natuurlijke borsten.

Welke auto zo naast staat, ik zou het niet weten. Om welk spel het gaat, also no f*ckin' clue. Maar dat boeit toch ook niet?!












Man zet grotten te koop op eBay

Een man die in het bezit is van 3 grotten zet deze te koop op eBay. Het bieden begint bij $899.900.



Steve Rush, de eigenaar van de grotten in Arkansas, verklaart dat hij genoeg heeft van het geven van tours in de grotten en ze daarom te koop heeft gezet. De andere reden is dat de inkomsten sterk zijn gedaald sinds het sluiten van een nabij gelegen pretpark.

Kirsten Dunst in bikini

Wat doe je met dat andere meisje Kirsten?! Gelukkig hadden wij onze telescooplens op zak toen we haar zo bezig zagen op het strand..






Playgirl Kendra Wilkinson verloofd

Playgirl Kendra Wilkinson heeft nog maar net de Playboy Mansion verlaten en is nu al verloofd.



Philadelphia Eagle Hank basket is de "gelukkige".



Tja erg leuk om met zo'n dame de koffer in te kruipen, maar meer ook niet. Gesprekken van een hoog niveau zul je beslist niet met haar kunnen voeren!

De benen van Kate Moss: onbegrijpelijk

Wat drugs wel niet met je kan doen...

Kate Moss werd gisterenmiddag al shoppende gespot in West Hollywood met een veel te kort spijkerbroekje Haar afschuwelijke benen spreken boekdelen: Als je alleen haar benen zou zien zou je denken dat je het met een soort gemuteerde kip van doen had.





Weer een inzakking van Britney?

Britney Spears houdt er hedendaags een goede timing op na..



Britney Spears en Justin Timberlake treden vandaag samen met Madonna op in het Dodger Stadium.

Omstreeks 4 uur 's nachts begon een deel van de bovenkant van het podium naar rechts te leunen en zakte deels in. Volgens bronnen van het Dodger Stadium gaat het optreden wel gewoon door.

De man van Amy Winehouse vrijgelaten

De man van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, is vroegtijdig vrijgelaten uit de gevangenis. Er zit echter wel een voorwaarde aan, dat hij meteen gaat afkicken. Blake was veroordeeld voor 27 maanden gevangenisstraf.

Onderstaande foto's zijn genomen toen Amy vertrok naar de gevangenis om Blake op te wachten. Wat er precies aan de hand was is vooralsnog onduidelijk. Ze heeft er in elk geval wel weer een potje van gemaakt zoals gewoonlijk.


Heidi Klum schuddend met haar borsten

Voor deze nieuwe commercial van de game Guitar Hero World Tour ontdoet supermodel Heidi Klum voor een groot deel van haar kleren.

In deze commericial speelt Klum de dansscene van Risky Business na, waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt.

Vida Guerra in bikini

Voormalig FHM model Vida Guerra werd afgelopen week gespot op het strand. Haar grote Cubaanse voorgevel komt goed tot haar recht in de zon..












Victoria Beckham stijlvol?

De o zo modebewuste Victoria Beckham en haar grootste wanvertoning ooit...



Ben jij het Michael Jackson? Het is toch ongelooflijk dat deze "stijlvolle" dame haar eigen kledinglijn heeft gelanceerd? Ik ben dan wel geen vrouw, maar hier wil je toch niet dood in gevonden worden? En dan nog niet te spreken over de vele beesten die hiervoor zijn gestorven!

Bowler overlijdt na "perfect game"

Deze 62-jarige man uit Michigan (VS) brengt zijn leven op een waardige manier ten einde. Hij overleed namelijk na het gooien van een perfect 300 game.




De teamgenoten van de man denken dat hij onder de druk is bezweken. "Hij stierf wel met een lach op zijn gezicht.", verklaart een naaste.

Obama of McCain?

Met de uitslag van de verkiezingen van de Verenigde staten in zicht is er weer het nodige Photoshopwerk verricht. Terwijl de ene Amerikaan zich van de zenuwen volduwt met dikke vettige burgers besteedt de ander zijn tijd achter de PC. Zie hier het hilarische resultaat...