Mmmmmmmmmmm....frisdrank met hamsmaak!



SEATTLE (VS)- Jones Soda Co. komt met nieuwe frisdranken op de markt met o.a. ham- en eismaak.

"Het zal zelfs koosjer zijn. Zo ook de ham," verklaart de producent.

Jones Soda Co., een frisdrankenfabrikant, verkoopt binnenkort speciaal voor de kerst limited-edition packs met speciale smaken.

Speciaal voor aankomende feestdagen zet de fabrikant de volgende smaken tijdelijk op de markt: Sugar Plum, Christmas Tree, Egg Nog, Christmas Ham, Jelly Doughnut, Apple Sauce, Chocolate Coins en Latkes. Je moet er van houden denk ik!

Italiaanse muzikant ontrafelt verborgen muziek in "Laatste avondmaal"



ROME (Italië) - Het is een nieuwe Da Vinci code, maar deze keer kan het echt zijn.

Een Italiaanse muzikant en computertechnicus beweert dat hij verborgen muzieknoten heeft gevonden in Leonardo Da Vinci's "Laatste avondmaal". Hiermee bestaat de mogelijkheid dat Da Vinci een somber muziekstuk heeft achtergelaten om de 15e-eeuwse muurschildering te versterken.

"Het stuk klinkt alsof het gemaakt is om de passie van Jezus over te brengen en hem te eren," verklaart Giovanni Maria Pala. De handen en broden op de schildering zouden volgens hem kunnen worden vertaald naar een muziekstuk van 40 seconden.

Grappige urinoirs












Hond rijdt auto

Baasje op de achterbank, hond achter het stuur!

De 15 raarste röntgenfoto's


Een tandarts vond hier de oorzaak van de tandpijn waar bouwvakker Patrick Lawler over klaagde. Er zat namelijk al 6 dagen een spijker van 10 centimeter in zijn schedel zonder dat hij hier iets van wist.




Dokters in Pakistan verwijderden de peer van een lamp uit de anus van een gevangene. Volgens de gevangene werd hij wakker met het probleem, maar daar waren de dokters niet zo zeker van.




Deze röntgefoto laat zien dat een jongetje delen van een magnetische kubus heeft ingeslikt. In zijn maag kwamen de delen weer aan elkaar.




Hier is de röntgenfoto afgebeeld van een St. Bernardshond van 6 maanden oud met een mes in zijn maag. Na een operatie had de pup een flink litteken, maar was verder in orde.




Deze röntgenfoto toont PVC pijpen die zijn vastgemaakt aan de botten van een overleden persoon.




Dit is een röntgenfoto van de borsten van Georgina verbaan. Ze heeft deze foto in 2004 laten maken om te bewijzen dat de borsten echt zijn. Hier werd over getwijfeld na een shoot van haar in de Playboy.




Dit is de röntgenfoto van een eend, waarin in het hoofd van een alien te zien lijkt te zijn.




Door een ongeluk schoot een spijkerschieter 6 spijkers in het hoofd van deze man. Wonder boven wonder heeft hij dit ongeluk zelfs overleefd.




Hier is een chirurgenschaar te zien in het lichaam van een vrouw. Deze schaar is tijdens een operatie daar terechtgekomen.




Deze röntgenfoto's van gevangenen laten batterijen en veren van een bed zien die ze hebben ingeslikt.




Een slang die een elektrisch deken heeft ingeslikt.




Een veiligheidsspeld.




2 kleine batterijtjes.




Een autosleutel.




Een vork.

Er mag €10.000,- worden weggegeven in de Gouden Kooi

Er mag €10.000,- worden weggegeven aan iemand buiten de Villa.

Tieners binden lakens aan elkaar om te ontvluchten en vallen



NEWARK, N.J. (VS) - Twee tieners zijn gewond geraakt nadat ze probeerden te vluchten van een ouder door lakens aan elkaar vast te binden en zo uit het raam te klimmen.

De ouder kwam er achter dat de 2 minderjarige meisjes alcohol hadden gekregen van iemand en dreigde de politie te bellen. De meiden bonden lakens aan elkaar en probeerden van vijf hoog naar beneden te klimmen.

Beide meisjes vielen, braken botten en liepen blauwe plekken op. De politie heeft uitgesproken de meisjes niet te vervolgen.

De raarste huizen ter wereld