Gratis paddosporen!


Zoals velen van jullie weten, zullen paddo's binnenkort verboden worden. Maar laten wij ons de kaas van het brood eten door die achterlijke toeristen die de boel hier moeten komen verstieren? Nee! Daarom kun je nu op www.reddepaddo.nl gratis paddosporen bestellen! Kweek je eigen paddo's om even te ontsnappen uit de realiteit!

Victoria Beckham's tepels!


De winter is weer in aantocht. De meeste mensen pakken zich dan goed in. Gelukkig voor ons, en jammer voor haar, heeft Victoria zich niet goed genoeg ingepakt! Klikt u maar!
1016_victoria_beckham_pokies_01-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_02-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_03-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_04-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_05-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_06-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_07-thumb.jpg 1016_victoria_beckham_pokies_08-thumb.jpg

Top 3 dronken celebrities!

Omdat celebrities ook mensen zijn net als wij, halen ze ook wel eens rare streken uit als ze straalbezopen zijn. Daarom presenteren wij voor jullie:

De top 3 dronken celebrities:
1. David hasselhof

Meneer Hasselhof heeft hier duidelijk moeten met het nuttigen van zijn maaltijd, een hamburger. Zijn dochter vraagt hem om te stoppen met drinken. David antwoordt daarop: "Gin!".

2. Paris en Nikki Hilton

De zusjes Hilton worden hier gefilmd terwijl ze de slet uithangen op 1 of ander feestje.

3. Ben Affleck

Het is dat hij een bekende acteur is. Anders zou je zeggen dat dit het figuur is dat het vrouwelijk schoon wegjaagt op feestjes.

Paris Hilton wil zichzelf invriezen!



Paris Hilton heeft het plan opgevat om zichzelf na haar dood te laten invriezen. De diva wil daar miljoenen voor investeren. De Hiltontelg hoopt dat de wetenschap haar in de toekomst na het ontdooien weer tot leven kan wekken.

"Het is geweldig!" vertelt Paris. "Wanneer je wordt ingevroren leven bijna alle cellen in het lichaam voort. Mijn leven kan honderden, zelfs duizenden jaren verlengd worden." Wanneer Paris ontdooit wil ze wel wel haar huisdieren terugzien. Haar huisdieren gaan mee de vriezer in. Paris heeft het plan bedacht haar chihuahua Tinkerbell als eerste op te offeren. Ze vreest namelijk dat het hondje niet lang meer leeft, dus kan hij als eerste de vriezer in.

Wij vragen ons natuurlijk af hoe het met de bovenkamer van Paris is gesteld op het moment dat ze het loodje legt!

Gus Hansen gaat voortdurend blind All-in!


De in Monaco wonende Deen Gus Hansen speelt momenteel al 10 jaar professioneel Poker. Hij staat in de pokerwereld vooral bekend om zijn aggresieve speelstijl. De manier waarop hij tijdens dit event speelt lijkt voor veel buitenstaanders niets met tactiek te maken te hebben. Toch zit hier een bepaalde denkwijze achter. Zie hier een verslag van het Poker Superstars III event waarin Gus Hansen voortdurend blind all-in gaat en hierdoor zijn tegenstanders voor het blok zet!



Hier nog even de belangrijkste toernooistatistieken van Gus Hansen "The Great Dane" op een rijtje:
World Series of Poker:
- Bracelets: geen
- In the money: 2 keer
- Hoogste eindplaats: 61e (2007)

World Poker Tour:
- Titels 3(+1)keer
- Finaletafel: 5(+3) keer
- In the money: 8 keer

European Poker Tour:
- Titels: geen
- Finaletafels: 1
- In the money 1

Klik hier voor de volledige video..

Zweedse spelshowpresentatrice gaat over haar nek

Check deze Zweedse dame die tijdens het presenteren van een belspel een dikke vloerpizza neerkwakt in de studio.

Wees gerust meid, je bent echt niet de enige die ziek wordt van die vervelende belspelletjes!

Nadia breekt met Dennis!

"Denniks" zit op hete kolen. Nadia heeft gebroken met hem:

Nadia heeft toegegeven iets te voelen voor de bezoeker Luc. Hoe hard zal Dennis door de grond zakken als hij ziet dat zijn "schatje" met Luc ligt te rommelen?
Ach ja, anders kan Dennis altijd nog terugvallen op zijn Dildo!

Hoe lang zal Dennis het nu nog uithouden? Hij bevindt zich op dun ijs wat waarschijnlijk snel zal breken! Zeker als Huub, Lieke, Jaap en Brain hem voortdurend op stang blijven jagen!