Armband na 25 jaar gevonden in kip



Fairmont, Minnesota (VS) - De armband van een man wordt na 25 jaar gevonden in een kip.

De man speelde toendertijd verstoppertje in de schuur van zijn opa, waarbij hij zijn armband kwijtraakte. De identiteit van de man was gegraveerd in de armband. De nu 31-jarige man verloor de armband toen hij 4 of 5 jaar was.

De schuur werd afgebroken en de overblijfselen werden gebruikt om een andere schuur mee op te bouwen. Waarschijnlijk is de armband toen mee verhuisd.

De medewerker van een kippeslachterij trof de armband aan tijdens het slachten van een kip. De kip was afkomstig van de schuur die opgebouwd was uit overblijfselen van de schuur waar de man vroeger speelde.

Gouden Kooi: Nieuwe tortelduifjes: Dennis en Selene



Goedzo Dennis! Deze dame heeft veel meer klasse dan Nadia, waarvan kreten als "bouwvakker" en "domme muts" meerdere malen voorkomen op het internet.

Sint- en piet terreur!

De sint en zijn pietermannen terroriseren de boel na hun ietwat vroege aankomst. Grappig maar erg lomp voor de lieve kinders!

Gouden Kooi: Was Nadia nou zwanger of niet?

Nadia valt nu écht door de mand!

Gouden Kooi: Nadia en Huub zoenen!

Nadia: "Wij zijn zo slecht!"



Tuurlijk Nadia!

Eerlijke man retourneert verkeerd uitgegeven cheque van $2 miljoen



Salte Lake City (VS) - Er zijn waarschijnlijk miljoenen manieren waarop deze man $2 miljoen kan besteden. Het probleem was dat hij de cheque niet kon laten uitbetalen. De man opende onlangs een brief waarin hij een cheque ter waarde van $2245342,- aantrof.

"Ik heb geprobeerd om een manier te vinden om het geld legitiem te maken," zei de man. "Ik dacht na over alle dingen die ik met het geld zou kunnen doen...wie zou dat niet doen?"

De man is werkzaam voor de staat en kreeg deze cheque als betaling. De verantwoordelijke werknemer had het serienummer op de plaats van het bedrag geschreven.

Toen de eerlijke man de cheque kwam terugbrengen begonnen omstanders te giechelen en vroegen ze waarom hij niet al in Zwitserland zat.

Dokter brengt 4 tweelingen op de wereld in 24u.



La Crosse (VS) - Je kunt deze dokter niet kwalijk nemen dat hij dubbel ziet. Hij is al 19 jaar gynaecoloog, maar heeft zoiets als dit nog nooit meegemaakt.

"Naar mijn weten heb ik nog nooit 4 tweelingen op de wereld gebracht in 1 werkdag," verklaarde Dr. Kenneth Merkitch.

"Het was niet te geloven dat er niemand alleen kwam. Het is iets wat ik waarschijnlijk nooit meer zal meemaken."

Dr. Merkitch bracht nog een baby op de wereld op de betreffende werkdag. Het was ook voor het eerst dat hij in één werkdag zo veel baby's op de wereld had gezet.

's werelds grootste vlag!



MASADA, Israël - Het record voor 's werelds grootste vlag behoort nu tot een Israëlische vlag. De vlag is geproduceerd door de Filipijnse ondernemer Grace Garlindez.

Grace Garlindez besloot twee jaar geleden om een übergrote Israëlische vlag te produceren als bewijs voor haar liefde voor Israël en het joodse volk, en als een viering van 50 jaar diplomatieke betrekkingen tussen de Filipijnen en Israël.

De enorme blauw-witte vlag is 2165 meter lang, 330 meter breed en heeft een gewicht van 5,7 ton. De vlag werd afgelopen zondag uitgevouwen op de grond van het Masada-vliegveld in de buurt van de Dode Zee. De Israëlische vlag werd vergezeld door een aanzienlijk kleinere Filipijnse vlag met een gewicht van 4,2 ton.

Afgevaardigden van het Guinnes Book of Records hebben de vlag opgemeten en vervolgens het wereldrecord bevestigd.

Hond redt vrouw uit vlammenzee


Boise (Idaho, VS) - Soms moeten redders ook worden gered.

Een vrouw sliep op de bank toen ze werd wakkergemaakt door haar hond. De stacaravan waar de vrouw in woonde stond in brand. De misbruikte hond die de vrouw uit het asiel had gehaald jankte tot dat de vrouw naar buiten liep.

"Ik had een vreselijke hoofdpijn, de caravan was helemaal gevuld met rook," vertelde de vrouw.

De vrouw liep vervolgens terug de stacaravan in om een aantal items te redden.

"Ik ben schoonmaakster in de stad," zei ze. "Ik had veel sleutels in mijn rugzak en moest die terughalen." Ze ging terug de brandende stacaravan in.

Ze raakte in de war en werd bijna overwonnen door de rook. Ze probeerde er weer uit te komen, maar zocht in de verkeerde richting. Haar hond Anna toonde haar de uitweg.

"Ze duwde tegen me aan en leidde mij buiten de deur," verklaarde de vrouw.

Net nadat de vrouw de stacaravan ontvluchtte stortte het dak in. Ze liep op blote voeten en had alleen haar pyjama aan. Ze had brandwonden aan haar voeten opgelopen. Anna en haar twee andere honden kwamen er ongedeerd vanaf.

"Ze is een held," zei vrouw over haar hond Anna.

Gouden Kooi: De nieuwe gastspeler, Selene uit Beauty and the nerd

Nieuw vrouwelijk schoon in de Gouden Kooi.

Gouden Kooi: Nadia gaat Dennis wegstemmen

Nada bewijst weer eens dat ze een IQ heeft van rond het vriespunt. Ze vertelt Dennis dat ze hem a.s. donderdag uit de Gouden Kooi stemt.



Is ze nu echt zo dom om haar backup weg te stemmen? Waarschijnlijk zal ze het zelf dan ook niet lang meer uithouden!