Kevin Federline feest er hevig op los in Miami

Hij mag dan tot in de late uurtjes gefeest hebben, maar de voogdij moet ongetwijfeld door zijn hoofd zijn gegaan na afgelopen week.



"Kevin had erg goede zin en praatte zelfs over een nieuw nummer waar hij aan werkt, genaamd "Daddy's Home", verklaart een bron. K-Fed was in de clubMansion op South Beach host van een feest.

"Hij heeft veel tijd gestoken in het schrijven en oefenen van het nummer, maar zegt nog niet helemaal klaar te zijn", zegt de bron.

Bij Mansion, spendeerde Federline, gekleed in een te groot T-shirt, een groot deel van de avond pratende met de manager van de club genaamd Lyndon Smith, een andere alleenstaande vader. "We praatten over onze kinderen en ouderschap, en alles wat daarmee te maken heeft", zegt Smith.

Ondanks dat er verscheidene flessen champagne de kant van Federline op werden gestuurd, hield hij het toch maar bij water. Niet dat de champagne verspild werd of zo, hij sprayde namelijk een hele fles richting het publiek.

"Kevin leek erg gelukkig en was erg gul," zegt een ooggetuige. "Hij stopte en liet iedereen met hem op de foto die dat wilde."

Paris Hilton maakt grote donatie en houdt zich aan belofte

Paris Hilton heeft ook een zachte kant.



Ze liet haar zachte kant zien toen ze een flinke donatie maakte voor de constructie van een kinderziekenhuis in Los Angeles.

Paris beloofde te helpen om geld in te zamelen voor verschillende kinderziekten na haar 23 dagen durende gevangenschap van afgelopen jaar. Het lijkt erop dat ze zich ook aan deze belofte gaat houden.

Het geld gedoneerd door Hilton gaat naar een kindercentrum voor kanker en bloedziekten en zal geopend worden in 2010. Thumbs up voor Paris voor het waarmaken van haar beloftes!

India: Baby geboren met 2 gezichten wordt gezien als godin

Deze baby is pas geboren in India met een extreem rare afwijking.



De baby is het middelpunt van belangstelling in haar woonplaats Noida, ongeveer 55km van New Delhi.

De familie van de baby weigert om de baby te laten opereren, omdat ze denken dat het kindje een reïncarnatie is van een Hindoeïstaanse godin. Niet alleen de ouders geloven hierin. Er is een hele groep mensen bij de familie op bezoek geweest om dit "godinnetje" te aanbidden.

De baby kan met twee monden eten en knippert met alle vier haar ogen.

Raar park in Korea

Dit aparte park bevindt zich ergens in Korea.
















Waarom zouden wij zoiets niet in ons land willen? Waarom zouden we momumenten bouwen van grote helden als we daarentegen ook onze verbeelding kunnen gebruiken om iets bizars maar toch ook moois te maken?

Amy Winehouse valt fan aan

Gaat er nog een dag voorbij zonder nieuws over Amy Winehouse?

amy winehouse

Amy Winehouse wordt hier betrapt op het slaan van een fan in het publiek tijdens haar optreden op het Glastonbury Festival in Somerset, Engeland van afgelopen zaterdag.



Volgens de vertegenwoordiger van Winehouse wordt de klap gegeven nadat iemand aan Amy's haar trok.

Nereida Gallardo in bikini

Cristiano Ronaldo en zijn boterbloempje Nereida Gallardo zijn gespot op vakantie in Sardinië. De beelden zeggen genoeg lijkt me..






Zijn jullie ook niet een beetje jaloers op Ronaldo??