Boze vrouw verbrandt 400 mobieltjes

Echtelijke ongeregeldheden kunnen aanzetten tot rare dingen.

mobieltjes

Wang, een 37-jarige Chinese vrouw had problemen met haar man en hun huwelijk hing aan een zijden draadje. Ze probeerde daarom iets te doen om zijn hart opnieuw te veroveren.

Een tijdje terug hadden ze dikke ruzie en haar man gooide kwaad de deur dicht en verliet de woning.

Wang haalde hierop ruim 400 mobiele telefoons uit hun winkel en legde deze op hun bed. Daarna besprenkelde ze de mobieltjes met kerosine en stak ze aan.

De verbrande inboedel was meer dan $42.000,- waard. Of het hun huwelijk heeft gered is tot nu toe niet duidelijk, maar dat kun je wel raden!

De nieuwe Miss England bikini

De huidige Miss England Georgia Horsley heeft gisteren de nieuwe officiële Miss England bikini gelanceerd. Gelukkig was er ook een fotograaf ter plaatse om deze mooie rondingen vast te leggen.














Zeg nou zelf, stukken beter als de doorsnee Engelse dames toch?!

Cameron Diaz heeft genoeg van L.A.

Cameron Diaz heeft het gehad met L.A. Ze denkt er over om haar biezen te pakken en te verkassen naar New York.

cameron diaz

Het komt erop neer dat er in L.A. naast de celebs alleen maar starf*ckers wonen.

Cameron's woorden: "Ik ga een plek zoeken in New York. Ik heb het idee dat ik een beter leven kan hebben in New York. In New York wordt je namelijk behandeld als een normaal persoon. Hier in L.A. komen mensen alleen maar om rijk en beroemd te worden of in de buurt te zijn van een rijk en beroemd persoon. Dat is erg triest."

"Ik had nooit verwacht dat ik ooit genoeg van L.A. zou hebben, ik kom van hier!"

Tja, ook het leven van een celebrity is niet altijd rozengeur en maneschijn!

Tiener verandert fototoestel in Taser-gun

Een 14-jarige student in Amerika is gearresteerd vanwege het ombouwen van een camera naar een soort Taser-gun.

taser gun

De politie verklaart dat de jongen de camera heeft omgebouwd via instructies van het internet. Hij bracht zijn "uitvinding" naar school. Gelukkig wist een leraar er tijdig een stokje voor te steken.

Het apparaatje was in staat om een schok van 600 volt te geven. De jongen is hiervoor veroordeeld voor wapenbezit.

Kevin Federline houdt van hamburgers en drank

De ex van Britney Spears besteedt het meeste van zijn geld aan drank en fastfood.

kevin federline

Betrouwbare bronnen gaven eerder vandaag inzicht op de afschrijvingen van de creditcard van Kevin Federline. Het lijkt erop de de $20,000 per maand vooral besteedt wordt aan fastfood, sterke drank en schoenen.

Voor de geïnteresseerden hebben we hieronder een lijst opgesteld van de verschillende afschrijvingen:
Ralph's grocery store, Toys 'R Us, Babies 'R Us, Encino Park Liquor, Garrett Popcorn Shop, Blockbuster Video, Ikea, Smart & Final, Onstar Service Plan, Big Fish Games, Target, Boston Market, Big 5 Sporting Goods, Party House Liquor, Waste Management, Quiznos, The Spirit Shoppe, Roundtable Pizza, Honey Baked Ham, Burger King, Foot Locker, The Liquor Works, PF Chang's, Victoria's Secret, Privilege, Ann Taylor, Wendy's, Chili's, NikeTown, In N' Out Burger, and of course, Corbin Liquor.

De vriend van Anne Hathaway gearresteerd

De vriend van Anne Hathaway heeft sinds de eerste dag dat ze samen waren alleen maar voor slecht nieuws gezorgd.

anne hathaway

Raffaelo Folliere is gearresteerd voor het uitschrijven van een cheque van maarliefst $250,000, die hij uiteindelijk niet kon betalen.

Hoe kun je in godsnaam ook maar denken dat je een kwart miljoen op je rekening hebt terwijl je dat niet hebt? Het is wel duidelijk in dat Anne hier het brood op de plank brent!

Vrouw bijt hond

Minneapolis - VS Deze vrouw bijt niet zomaar een hond, maar een pitbull!

vrouw bijt hond

Vaak wordt de mens door de hond gebeten, maar dit keer is het andersom. Deze vrouw probeerde in te grijpen toen een pitbull over het hek van haar tuin sprong, en haar Labrador genaamd Ella aanviel.

Toen haar poging om de honden uit elkaar te halen mislukte, beet ze de pitbull in zijn neus.

De neus van de pitbull begon te bloeden. De hond is in quarantine gezet en de vrouw wordt getest op eventuele ziektes die ze van de hond gekregen zou kunnen hebben.

Ella is herstellende van een aantal hechtingen in haar hoofd en een verbrijzeld oorkanaal.

Cuba is op de goede weg

Buitenlandse TV, mobiele telefoons, DVD's, computers. Klinkt goed toch?!

cuba

We zijn verbaasd van de veranderingen die Raul Castro nu al heeft aangebracht in Cuba.

Volgens betrouwbare bronnen heeft hij een zender op de Cubaanse televisie weten te krijgen die bijna alleen maar buitenlandse televisie uitzendt.

Verder heeft Raul Castro andere " buitensporige veranderingen" weten aan te brengen in het Cubaanse leven. Hij heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de Cubanen nu voortaan in het bezit kunnen zijn van een mobiele telefoon, een DVD speler en een computer.

We hopen dat de junior Castro deze goede weg blijft bewandelen, en dat het Cubaanse volk van schaapjes in echte mensen verandert!

Madonna houdt van zichzelf

Madonna houdt zo veel van zichzelf dat ze gesigneerde magazines cadeau geeft aan haar fans.

madonna

Madonna haalde 100 kopieeën op van het magazine bij een nieuwsstand, signeerde ze en deelde ze uit.

Wij snappen niet waar ze de moed vandaan haalt, want wat ons betreft is ze nu wel onderhand afgeschreven.

Mariah Carey overtreft Elvis

Mariah Carey overtreft Elvis met haar nieuwe hit "Touch my body". De hit heeft de nummer 1 gehaald van de Billboard Singles Chart.

mariah carey

Dit is het 18e nummer van Mariah Carey dat de nummer 1 haalt. Hiermee haalt ze Elvis in, en komt ze direct na de Beatles.

Angelina Jolie en haar tienerfoto's

Deze foto's tonen Angelina Jolie in gewaagde poses toen ze slechts 16 jaar was.

angelina jolie
angelina jolie

Wiste ouders van Angelina hier wel van?

Dina Lohan wordt in de zeik genomen

Dit hilarische filmpje komt uit de nieuwe show van Tracey Ulman genaamd State of the union, waarin ze een dronken Dina Lohan speelt.

Dit horloge verbetert je nachtrust

sleeptracker

Normaal gesproken zou ik niet aanraden om van die onzinnige gadgets te kopen die uitendelijk je leven niet beter maken, maar deze is het proberen waard. De Sleeptracker Pro verbetert namelijk je nachtrust.

Als je bijvoorbeeld om 7 uur 's ochtends uit bed moet kun je op dit horloge een tijdsbestek instellen waarop je eerder wakker wilt worden. Dit horloge detecteert in welke slaap je verkeert en wekt je dan op een goed moment.

Het is namelijk bewezen dat als je in je diepste slaap wakker wordt, je erg vermoeid wakker wordt en vaak moeilijk uit bed kunt komen. Als dit horloge je wekt door te vibreren in een minder diepe staat van je slaap stap je fluitend uit je bed!

Dit horloge is voor $179,- te koop. Meer informatie vind je hier: www.sleeptracker.com

Beyonce en Jay-Z gaan morgen trouwen

De datum is bekend!

beyonce jay z

Morgen stappen Beyonce en Jay-Z in het huwelijksbootje!

Het kontje van Gisele Bundchen

Aanschouw hier het mooi gevormde kontje van Gisele Bundchen. We troffen haar hier aan bij een fotoshoot in Malibu, van modefotograaf Mario Testino.
gisele bundchen sexy
gisele bundchen sexy
gisele bundchen sexy
gisele bundchen sexy
Wie zou Gisele niet willen "bitch-slappen" als beroep?

Fitna ook door EU afgewezen

De schokkende korte film van Geert Wilders over de Islamisering is afgelopen zaterdag ook door de EU afgewezen. De gehele EU staat achter de mening van de Nederlandse overheid.

fitna

In de film worden schokkende beelden getoond over de Islam, en zijn haat jegens de westerse wereld. Er wordt een duidelijke boodschap overgedragen, namelijk dat de Islamisering ten einde moet worden gebracht.

De regering van Afghanistan eiste eerder een wereldwijd verbod van de film. Ondanks dat is de film nog steeds te vinden op internet.