Gouden Kooi: Brian weer op de slooptoer

Brian loopt wéér door de deur en ramt een tafel omver..

Gouden Kooi: Pimp de zwerver

De zwerver in de Gouden Kooi komt er netjes op te staan voor de aankomende feestdagen..

Vrouw steekt man neer vanwege kerstcadeau


ROCK SPRINGS, VS - Een vrouw heeft haar man neergestoken met een keukenmes omdat de man volgens haar zijn kerstcadeau te vroeg had geopend.

De man belde meteen het alarmnummer waarop de vrouw werd ingerekend. De man werd opgenomen in het ziekenhuis met verwondingen aan zijn borst.

De vrouw is vrijgelaten met een borgsom van $7500,-.

Gouden Kooi: Pas op voor Terror-Brian

Reuzenrat ontdekt in jungle in Indonesië



Onderzoekers hebben een rat ontdekt in een jungle in Indonesië die maar liefst vijf keer zo groot is als een gewone rat.

De ontdekking is vrij speciaal, omdat er in deze tijd niet vaak nieuwe diersoorten worden ontdekt.

De diersoort werd ontdekt tijdens een expeditie in juni dit jaar in het Foja gebergte in het oosterlijke deel van Papua. De trip was georganiseerd door Amerikaanse en Indonesische wetenschappers.

"De grote rat is wel vijf keer zo groot als een normale rat," verklaart Kristofer Helgen, een Amerikaanse wetenschapper. "Zonder angst voor het menselijke ras, kwam de rat meerdere malen een bezoek brengen aan ons kamp tijdens de expeditie."

De kerstman knock out!


Washington, VS - Een man die verkleed was als de kerstman viel buiten bewustzijn neer nadat hij was geraakt in zijn gezicht door een gegooid object. Hij stond op dat moment op een kar die was vermomd als de slee van de kerstman.

De man heeft nooit gezien wat hem die dag heeft geraakt. Wat het ook was, het brak zijn neus, gaf hem een hersenschudding en twee blauwe ogen.

Hij nam deel aan de zogenaamde Santa Run, een optocht van brandweerlieden die verkleed gaan als kerstman en snoep uitdelen aan kinderen.

Andere vrijwiliggers merkten op dat er iets mis was toen ze al een tijd niks meer van de man in kwestie hadden vernomen. Ze stopten de kar en troffen hem vervolgens buiten bewustzijn aan.

"Ik dacht ik had gemorst met mijn chocomel, maar toen kwam ik er achter dat dat bloed was," verklaarde de man. "De rest van de avond was ik erg duizelig."

De 10 domste dieven ooit!

De domste ooit:


"Geef me alstublieft 5 dollar! Ik ben aardig!"


De magische deur


Niet slim om eten te bestellen in het restaurant dat je net hebt beroofd!


Och arme!


Daar gaat je geweertje!


Niet de beste winkel om in te breken...


Let de volgende keer ook op politieagenten als je een bank gaat beroven!


Drie keer raden wie er ook een vuurwapen heeft?!


Ongeorganiseerde misdaad!

Merry Christmas? Nee Mary Christmas!


AMERICAN FORK, Utah (VS) - "Merry Christmas, Mary Christmas!" Dat is wat de voormalige Mary Young zal horen tijdens komende kerstdagen, nadat ze Brian Christmas eerder dit jaar het ja-woord gaf.

"Het is zo bedoeld", speculeert Mary Christmas. "Wat zijn de kansen dat dit ooit zou gebeuren?" Toch kwam ze er later achter dat ze echt niet de enige Mary Christmas op de wereld is. Ze kwam er achter dat er meer als 100 andere mensen de naam Mary Christmas hebben.

De achternaam Christmas stamt af uit Wales. "Het werd gegeven aan mensen die waren geboren met kerstmis," zei Mary. "Een van de voorouders van mijn aanstaande is geboren op kerstmis," verklaarde ze. "Het is geen veel voorkomende naam."

Grootschalige parkeermeterdiefstal


Atlanta, VS - Dieven zijn met meer dan 500 afgezaagde parkeermeters weggelopen dit jaar.

Atlanta moest ruim 39 procent van de parkeermeters vervangen vanwege de diefstal. Hoewel er niet veel geld in de meters zit, kost het wel rond de $500,- om zo'n parkeermeter te vervangen.

De stad heeft de gestolen parkeermeters ingeruild voor veiligere meters, om zo nog meer diefstal te kunnen voorkomen.

Ondanks de diefstallen, wordt er weinig gedaan om de dieven te vangen. De diefstallen van parkeermeters in Atlanta worden namelijk niet geregistreerd bij de politie aldaar, en worden ook niet onderzocht.

273 honden verwijderd uit het huis van een vrouw


CORPUS CHRISTI (Texas, VS) - De dierenberscherming heeft maar liefst 237 honden verwijderd uit de woning van een vrouw, die verklaarde dat ze de dieren aan het fokken was.

Het kostte de dierenbescherming zes uur om alle dieren op te hokken in een kennel in de stad.

Het merendeel van de honden waren Pomeranians, maar er waren ook Yorkshire terriërs, twee standaard poedels en verschillende andere rassen. De honden hadden genoeg water en eten, maar verkeerde in slechte omstandigheden. Er moest zelfs 1 hond worden afgemaakt.

Baby per ongeluk doorgespoeld bij geboorte in trein

Azië - Een 36-jarige vrouw gaf per ongeluk geboorte aan haar baby in een trein die naar onderweg was naar Tai Tai Pei Dong. De vrouw, die negen maanden zwanger was, zat op het toilet van de trein toen haar baby werd geboren en per ongeluk werd doorgespoeld.

Anderhalf uur later arriveerde de trein bij de bestemming. Daar was al een reddingsteam ter plaatse die de baby probeerde los te halen. Ze stuurden de vrouw onmiddelijk naar het ziekenhuis.



Omdat de toestand van de baby snel achteruit ging, besloot het team van reddingswerkers om de pijp van het toilet door te zagen om de baby te bevrijden.

De baby heeft het gelukkig overleefd en verkeert momenteel in stabiele toestand.

Het huis van Tiger Woods

Uit menig e-mails blijken onderstaande afbeeldingen afkomstig te zijn van het huis van Tiger Woods.

























Is je mondje nog niet opengevallen?

Gouden Kooi: Huub is dronken en weet wie er gaat winnen