Brooke Hogan poseert op het strand voor Maxim

Brooke Hogan heeft een recentelijk geposeerd voor Maxim.com. Zo te zien is er wel wat Photoshop-werk aan te pas gekomen, maar daar geven wij natuurlijk niets om!

brooke hogan




Hier kan papa Hulk nog trots op zijn!

De 13 meest uitbundige kostuums ooit

Nog ooit van plan om carnaval te vieren, maar geen idee wat je wil aantrekken? Doe hier dan inspiratie op!













De Nintendo DS: Nu ook voor educatieve doeleinden

Tokyo (Japan) - De Nintendo DS is niet alleen meer om spelletjes op te spelen voor studenten Engels op een school in Tokyo.

De Joshi Gakuen-school voor meisjes heeft Nintendo DS ingezet om de zijn studenten de Engelse taal aan te leren. Een klas van maarliefst 32 meisjes gebruikt de plastieke pennetjes van de DS om woorden als "cola" en "hamburger" te spellen op de touch-screen van de portable game-console van Nintendo. Als de studenten een woord goed hebben, komt het woord "good" tevoorschijn.



"Het is leuk!", verklaart de 12-jarige studente Chigusa Matsumoto "Je kunt leren en toch ook plezier hebben." Zoals vele andere Japanse kinderen heeft ze thuis een Nintendo DS en speelt ze er spelletjes op zoals Mario Kart en Animal Crossing. Toch verkoos ze de software om Engels te leren boven al die spelletjes.

Staan we hier aan het begin van een nieuwe revolutie voor scholen?

Lisa Rinna gespot in bikini

Lisa Rinna, o.a. bekend van Days of our lives is gespot in bikini in Malibu met haar familie. Voor haar 44e ziet ze er niet slecht uit, alleen zou ze eens wat moeten minderen met de collageen!



Bachelorette DeAnna Pappas in bikini

Jaja, de zomer is weer begonnen! Daarom hebben wij speciaal voor jullie: Bachelorette DeAnna Pappas in bikini!







Als je hier geen tent van in je broek krijgt..