Stad verkocht op e-bay



Iemand uit Italië plaatste afgelopen vrijdag het winnende bod van $3,8 miljoen voor een onbevolkt stadje in Texas.

Niemand woont in het 13-hectare tellende stadje Albert. Alleen de kroeg die er zich bevindt is in het weekend open. Verder omvat de gemeente een paviljoen, een schuur, een huis met 3 slaapkamers en een perzik- en pecangaard.

Voor dat de stad daadwerkelijk van de man in Italië is, moet de huidige eigenaar er verzekerd van zijn dat het bod legitiem is.

De reserveprijs voor de stad is $2,5 miljoen. "Als de deal niet door zou gaan zijn er nog genoeg potentiële kopers voor de stad," aldus de huidige eigenaar.

Tiener komt vast te zitten in schoorsteen


Michigan (VS) - Een tiener die al binnen had moeten zijn vanwege een straatverbod kwam vast te zitten in de schoorsteen.

De 17-jarige jongen probeerde zijn kamer op te sluipen van een internaat. Hij probeerde via de schoorsteen binnen te komen, maar kwam toen vast te zitten. Een medewerker van het internaat hoorde geschreeuw en volgde het lawaai naar de schoorsteen.

De brandweer en de politie hebben de jongen vervolgens verwijderd van de schoorsteen.

De jongen werd als voorzorgsmaatregel overgedragen aan het ziekenhuis. Dit bleek achteraf niet nodig te zijn want de jongen had namelijk slechts enkele schrammen op zijn rug overgehouden aan het voorval.

Chinese hordeloper verzekert zijn benen voor ruim $13 miljoen


De Chinese Olympische hordeloper Liu Xang heeft zijn benen voor $13,3 miljoen verzekerd in de aanloop naar de Olympische spelen in Beijing.

Liu won op de Olympische spelen in Athene de 110 meter hordelopen en vestigde vorig jaar een nieuw wereldrecord van 12,88 seconden.

Liu is één van China's meest gevierde sportsterren. Daarom drong een Chinese verzekeringsmaatschappij aan om de verzekering aan hem te doneren.

Peuter overleeft val van 3 hoog



New York (VS) - Een peuter viel van 3 hoog uit een raam en overleefde de val. Sterker nog, het kleintje brak niet eens een bot!

Het 14 maanden oude jongetje viel uit een slaapkamerraam van zijn tante's appartement. De familie dacht dat ze het raam hadden gesloten, wat dus niet het geval bleek te zijn.

Volgens de politie viel de peuter op het dak van een muziekwinkel. De peuter werd in stabiele toestand opgenomen in het ziekenhuis en hield er verder geen ernstige verwondingen over.

"Het is een wonder." verklaarde de moeder van de kleine geluksvogel.

Gouden Kooi: Na abortus nu ook miskraam voor Nadia?

Kan het nog erger?