Paris Hilton gëeerd door Harvard



Wie had dit verwacht?

Om de een of andere reden is Paris Hilton verkozen tot "Vrouw van het jaar" op de universiteit van Harvard.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Paris 6 februari een speech gaan geven op Harvard. Conan O'Brien is de enige andere beroemdheid die ooit eerder is gëeerd door de Harvard University.

Ooit een kruising gezien tussen een rups en een zeehond?

Zuid-Koreaanse onderzoekers hebben hun verontschuldiging aangeboden over hun stamcelonderzoek dat alle grenzen overschrijdt.

Ze hebben getracht een zeehond met vacht te kruisen met een Aziatische rups. Dit is het resultaat:



"Wat uit de reageerbuis kwam was volledig mobiel, en begon met een alarmerende snelheid te groeien", aldus de onderzoekers.

Het zou je werk maar zijn!












(Een "gumologist": wordt betaald om kauwgom te kauwen)


Dr. Phil "verraadde" Britney's ouders



Britney's ouders zijn pisnijdig op Dr. Phil.



Blijkbaar had Dr. Phil in de eerste instantie contact met ze opgenomen om een show over Britney Spears te doen, die uiteindelijk niet door bleek te gaan.

Will Smith recruteert mensen voor Scientology



Na zijn zeer discutabele uitspraak "Hitler was een goede vent" komt Will Smith weer met iets raars op de proppen.

Na afloop van het het filmen van de nieuwe film Hancock gaf hij alle crewleden een cadeautje.

Normaal gesproken is het een gewoonte voor grote sterren om dan tastbare cadeautjes te geven. Dit keer gaf Will Smith iets anders. Namelijk een gratis personaliteitstest van de Scientology Church. Een middel dat de Scientology Church gebruikt om meer zieltjes te winnen waarmee ze hun zakken kunnen vullen.

Hoe haal je het in je hoofd Will?

Britney was in het bezit van een vuurwapen



Kevin Federline had veel redenen om bezorgd te zijn afgelopen donderdag.

Britney sloot zichzelf op in haar slaapkamer met de kinderen, maar dat was nog niet het ergste! Kevin Federline wist dat Britney een geweer in haar slaapkamer had liggen. Kevin had het vuurwapen namelijk cadeau gedaan aan Britney voor haar verjaardag.

Wie geeft Britney Spears dan ook een wapen als verjaardagscadeau? Zo goed was haar huwelijk toch ook niet vanaf het begin? Wij beginnen ons onderhand af te vragen hoe lang deze commotie rond Britney Spears nog blijft voortduren!

Jessica Biel is hot!

Niet verkeerd toch?!













Tonijn verkocht voor recordbedrag van $55700,-

Als je jezelf ooit hebt afgevraagd waarom sushi soms zo duur kan zijn heb je hier de verklaring.

Nog niet zo lang geleden hield 's werelds grootste vismarkt in Tokyo haar eerste veiling van 2008. Op de Tsjuki markt werden ongeveer 2904 blauwvintonijnen verkocht, inclusief een die het record vestigde voor 's werelds duurste.



De eigenaar van een sushi restaurant in Hong Kong betaalde een recordbedrag van $55700,- voor een immens grote blauwvintonijn die was gevangen in de noorderlijke Japanse regio Aomori.

Japan consumeert ongeveer 25% van alle tonijn die wordt gevangen. Momenteel wordt er gedacht een om een limiet te stellen op de tonijnvangst in eigen wateren om zo uitsterving te voorkomen.

Victoria Beckham mode-bewust?

Deze foto's bewijzen het tegendeel!




Victoria en David Beckham gingen uit eten in Londen en Victoria kleedde zich alsof het zomer was. Jezelf kleden als een tennisbal is niet echt modebewust Victoria!

Hoezo best gekleedde koppel?!

Panoramafoto's nieuwjaar 2008

Bekijk hier deze prachtige 360° panoramafoto's van de inluiding van het nieuwe jaar in verschillende grote steden in de wereld.

Copacabana (Rio)

Zermatt

Amsterdam

Sydney

Rio de Janeiro

Ljubljana

Londen

Milwaukee

Hongkong

Kelly Brook topless aan het zonnebaden

Dit zien we graag!